Maak nu online een afspraak!

Klik op onderstaande link en maak 24 uur per dag online een afspraak.

Maak gelijk eenmalig je gratis Bjootify account aan. Dan wordt het nog een stuk makkelijker. Sneller boeken, afspraken inzien en meer... Maak nu je gratis Bjootify account aan.

 

 

Wegens de lockdown is de praktijk gesloten t/m 9 februari.

Wel is het mogelijk om producten en cadeaubonnen 24/7 online te bestellen en dan bezorg ik ze bij je thuis. Dus ben je nog op zoek naar een cadeautje? Producten en cadeaubon pak ik dan super feestelijk voor je in!

Bestel via -onderstaande link- (en dan onder het kopje 'diverse') wat je wilt hebben. Bij het kiezen van de datum en tijd geldt eigenlijk alleen de datum. Op die dag kom ik je pakketje dan bezorgen.

Binnen Haarlem bezorg ik gratis. Woon je buiten Haarlem dan reken ik € 2,50 voor bezorgkosten :-)

Bestellen kan natuurlijk ook via mail of whatsapp!

 

Afspraak maken voor na 9 februari? klik op onderstaande link!

‚Äč

Wilt u de afspraak verzetten of annuleren?

Het is niet mogelijk om zelf online de afspraak te annuleren. Dit kunt u doorgeven via info@byestherfeetandbeauty.nl
Wilt u de afspraak verzetten? Dit kunt ook doorgeven d.m.v. een e-mail. Wel kunt u alvast zelf een nieuwe afspraak inplannen via het online afsprakensysteem.

Iedere cliënt is waardevol en wil graag zo spoedig mogelijk behandeld worden.Daarom verzoek ik u om de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch of per email te verzetten of te annuleren. Indien dit niet of tijdig van tevoren wordt gemeld, wordt het tarief voor die afspraak in rekening gebracht. Waarom? Omdat dit mijn inkomsten zijn en ik op uw tijd iemand anders had kunnen helpen. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft.